ÖMER ERDAL ÇELİK, UYUMUYOR - UYUTMUYOR KIRIKHAN İÇİN DOLU DİZGİN ÇALIŞIYOR.!

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, Kırıkhan’ı biran önce ayağa kaldırmak için uyumuyor – uyutmuyor, gece – gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

29.08.2024 03:37:00 0
ÖMER ERDAL ÇELİK,  UYUMUYOR - UYUTMUYOR KIRIKHAN İÇİN DOLU DİZGİN ÇALIŞIYOR.!

ÖMER ERDAL ÇELİK,

UYUMUYOR - UYUTMUYOR KIRIKHAN İÇİN DOLU DİZGİN ÇALIŞIYOR.!

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, Kırıkhan’ı biran önce ayağa kaldırmak için uyumuyor – uyutmuyor, gece – gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkhan’ın dört bir yanını bütün birimlerini seferber ederek şantiye alanına çeviren Başkan Ömer Erdal Çelik, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün destekleri ile ilçe de 100 Kilometrelik beton asfalt çalışmalarına başladı.

100 Kilometrelik beton asfalt çalışmalarının ilk bölümünde Gazi Mahallesi Feyzullah Kıyıklık Caddesi, Gazi Mahallesi İstiklal Sokak, Yeni Mahalle Şehit Hüseyin Basan Caddesinde beton asfalt çalışmaları süratle devam etmekte.

Ayrıca Alsancak Mahallesi 20 Temmuz caddesinde ve Yeni Mahalle Kılıçoğlu Caddesinde beton asfalt öncesinde asfalt söküm çalışmaları devam ediyor.

PREFABRİK ÇARŞI ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR

Esnaflara yönelik çalışmalarını yine gece – gündüz demeden sürdüren Başkan ÇELİK, Mimar Sinan Mahallesinde prefabrik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Prefabrik çarşı çalışmalarının yanı sıra Kültür merkezi inşaatını da ihmal etmeyen Başkan ÇELİK, Kültür Merkezi inşaat çalışmaları da mesai merfumu gözetmeksizin devam ediyor.

Başkan ÇELİK, Mimar Sinan Mahallesinde ki geçici Belediye binası çalışmalarında da son aşamaya getirmiş durumda.

ARAÇ ENVANTERİ GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI İVEDİLİKLE SÜRÜYOR

Kırıkhan’a daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için terinin son damlasına kadar çalışan Başkan ÇELİK, belediye bünyesinde bulunan Bakım Onarım Atölyesini günü birlik ziyaret ederek bakım onarımda olan araçların ve tamiri devam eden araçların biran önce hizmete sunulması için ilgili birim müdürleri ve personelleriyle süreci yakından takip ediyor.

TEMİZLİK VE DENETİM ÇALIŞMALARINDA TAVİZ VERİLMİYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gece – gündüz demeden çöp toplama başta olmak üzere rutin temizlik çalışmalarını kusursuz devam ettiriyor.

Ayrıca Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler semt pazarları, marketler, fırınlar, kasaplar, restoranlar denetimleri, kaldırım işgalleri denetimlerini taviz vermeden devam ettiriyor. Yapılan denetimlerde kurallara uymayan esnaflara gerekli yasal müeyyideler uygulanıyor.

KIRIKHAN’I YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Başkan Ömer Erdal Çelik’in yapılan çalışmalarda en hassas olduğu konulardan bir tanesi ise hemşerilerine daha yeşil bir Kırıkhan sunabilmek. Bu anlamda Park – Bahçe Müdürlüğü ekiplerine bağle ekipler ilçe genelinde ağaçlandırma, çiçek ekimi, çim biçme ve sulama çalışmalarını günü birlik sürdürüyor.

DENETLİYOR – ESNAF ZİYARETLERİNİ İHMAL ETMİYOR

Başkan ÇELİK, yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek hizmetlerin aşamalarını titizlikle denetliyor.

Denetimlerin yanı sıra esnaf ziyaretlerini ihmal etmeyen Başkan Ömer Erdal Çelik, günübirlik esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve çözümleri noktasında esnaflarla fikir alışverişinde bulunuyor. Ayrıca esnaflara yönelik projelerini anlatıp esnaflardan sabır ve destek istiyor.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik’in yoğun tempolu çalışmaları neticesinde gönül rahatlığıyla söylenebilir ki; “Kırıkhan beklenenden daha kısa sürede ayağa kalkar!”


KILIÇOĞLU YENİDEN KIRIKHAN CHP İLÇE BAŞKANI

Hatay’daki CHP kongrelerine itiraz

Başkan Savaş: İktidar Hatay'a fitre gibi pay ayırıyor

Hatay İskenderun'da riskli şartlarda altyapı yenilemesi

'Faizsiz 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Uygulaması Başlatıldı

Bakan Bolat, İskenderun Limanı’nda İncelemelerde Bulundu

HBB’NİN BETON ASFALT ATAĞI DEFNE’DE

MHP HEYETİNDEN YAYLADAĞI TEMASLARI

KUMLU GÜNDEN GÜNE GÜZELLEŞİYOR

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI BAHÇELİ’YE BRİFİNG VERDİ

Hatay`da şüpheli paketten uyuşturucu çıktı

İSKENDERUN?DA ARAÇ YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ

ARAÇ UÇURUMA YUVARLANDI; 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Samandağ`da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Piyasa değeri 1 milyon lira değerinde yakıt ele geçirildi

Hatay`da kenevir operasyonu

Hatay`da kaçak sigara operasyonu

SAMANDAĞ?DA SAMAN YÜKLÜ KAMYON ALEV ALDI

Hastanede korkutan yangın

Çöp ev boşaltıldı, sahipleri hastaneye götürüldü