Tarih: 11.02.2024 20:04

ÖMER ERDAL ÇELİK KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

ÖMER ERDAL ÇELİK KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik 31 Mart Mahalli idareler seçimleri kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor.

Ömer Erdal Çelik, 11 Şubat Pazar günü itibarı ile;

"Alaybeyli, Karaçağıl, Karaelmaslı, Alibeyçagıllı,Taşoluk, Bektaşlı geçici konaklama merkezi, Balarmudu ve Saylak köylerini ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretlerde 3 yılda Kırıkhan'ın olumlu anlamda çok büyük değişiklikler yaşayacağını söyleyen Ömer Erdal Çelik; Hayata geçireceği projeleri anlattı.

73 mahallenin sorunlarını tek tek bildiğini belirten Ömer Erdal Çelik, şehir merkezimiz dahil bütün köylerdeki sorunların çözümü için projelerinin olduğunu, göreve geldikten sonra Hatay Büyükşehir Belediyesini de Mehmet Öntürk'ün alması ile birlikte hep beraber en kısa sürede bu sorunların çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Vatandaşların sorunlarını da tek tek dinleyen Ömer Erdal Çelik, bu sorunların ortadan kalkması için Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni de Mehmet Öntürk'ün alması gerektiğini söyleyip Mehmet Öntürk'ün selamını hemşerilerine iletip destek istedi.

Yapılan ziyaretlerden memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Hatay ve kırıkhan'ın yüzünün gülmesi için Mehmet Öntürk ve Ömer Erdal Çelik'e destek olacaklarını söylediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —