Tarih: 02.12.2022 01:25

Kızılay Hatay’dan çocuklara şölen yaşattı

Facebook Twitter Linked-in

Kızılay Hatay’dan çocuklara şölen yaşattı Okulumda KAN’PANYA var sloganıyla Hatay’da etkinlikler düzenleyen Türk Kızılayı Hatay Şubesi, Defne ve Antakya’daki okullarda programlar gerçekleştirdi.

Hatay Valiliği Himayelerinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı işbirliği ve öncülüğü ile Geleceğin Kan Bağışçılarına ulaşmak, yardımlaşma kültürünü oluşturmak için' bir ünite kan üç hayat kurtarır diyerek 'Okulumda KAN'PANYA Var' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Etkinliğin ilk adımı Antakya Vali Teoman İlkokulunda İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Proje Yürütme Komisyonu, Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış ve Kızılay Ekibinin katılımı ile gerçekleşti. 

PROGRAMLAR RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Okul Müdürü Alparslan Ersin ve Sınıf öğretmenleri toplumsal farkındalık oluşturmak için önemli bir çalışmaya imza atıldığını belirterek kampanyaya öncülük eden, Hatay Valiliği, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü ve çalışan emek veren herkese teşekkür ettiler.

Kampanya hafta boyunca Defne Çekmece Yılmaz Nurlu Ortaokulu ve ilkokulunda Antakya TOBB ilkokulunda güzel görsel hazırlıklar ve şölen havasında devam edecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —